Aikie.net IT-services, voor complete, kosteneffectieve server virtualisatie

 Aikie.net IT-services kan u volledige ondersteuning geven bij het omzetten van uw fysieke serverpark naar een op XenServer gebaseerd virtueel serverpark. Uiteraard levert Aikie.net ook support en ondersteuning bij het onderhoud van een XenServer en de onderliggende virtuele servers.

 XenServer is een compleet server virtualisatie platform dat is gebouwd op de krachtige Xen hypervisor. Xen-technologie wordt algemeen erkend als de snelste en meest veilige virtualisatie software in de industrie. XenServer is ontworpen voor efficiënt beheer van Windows ® en Linux ® virtuele servers.

 XenServer is een open source project. De gemeenschap wordt beheerd door Citrix. Het project ontwikkelt open source software voor het veilig uitvoeren van meerdere besturingssystemen en applicaties op één enkel apparaat.  Hierdoor ontstaat hardware consolidatie. Dit stelt u in staat om de kosten te beperken en het IT-beheer van servers en applicaties te vereenvoudigen.

 Citrix biedt commerciële ondersteuning en diensten voor XenServer met een licentieovereenkomst voor gebruikers en ondernemingen die speciale ondersteuning nodig hebben.

no more ransom logo